/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    €0.99 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  La història de Sergi Sirvent Trio comença al març de 2005 quan em van convidar a actuar amb el saxofonista tenor i baríton Charles Davis al Jamboree. Per a aquesta ocasió especial, vaig comptar amb el contrabaixista Horacio Fumero i el bateria Peer Wyboris. El concert va ser un èxit, una gran nit de música. Per a mi – que en aquell moment tenia 27 anys – tocar jazz en directe amb aquests músics àmpliament experimentats significava una lliçó molt profunda, en molts sentits. Va ser un privilegi tenir l’oportunitat de compartir escenari amb la secció rítmica de Tete Montoliu.

  Més endavant, ens van demanar altre cop que actuéssim al Jamboree amb el trio. En aquells moments Peer Wyboris estava molt malalt però encara es veia capaç de tocar, i en realitat, aquella nit quan vam actuar a trio, ningú ho hagués dit que estava malalt; el poder de la música és increïble. Per desgràcia, pocs mesos després Peer Wyboris ens va deixar. Però l’experiència estava encara latent… i jo tenia clar que havíem de mantenir aquesta idea de muntar un trio potent. I així és com arriba David Xirgu a la historia del trio. Ja havia tingut el plaer d’actuar amb ell un parell de vegades amb un quartet que vaig fer juntament amb Gorka Benítez i David Mengual, així com també havíem coincidit en el 5et de la Giulia Valle. Sempre hem tingut una connexió molt bona, així que sabia que seria una experiència increïble fer música amb ell i amb l’Horacio.

  Normalment en els projectes que he muntat interpreto les meves pròpies composicions, però aquesta vegada, per fer l’experiència més especial , vaig pensar que seria interessant re-interpretar estàndards del jazz trobant el nostre so com a trio.

  Per això l´enregsitrament en directe, com a mostra del que fem sobre l´escenari, com ens escoltem i gaudim tocant. És, de fet, el primer disc que faig en directe i és aquest fet, per a mi, un agraïment a totes les persones que van a les sales i clubs on es crea música en directe i en fan possible la seva continuïtat.

  A més, aquest disc vol ser un homenatge amb molt de “carinyu” a la memòria de Peer Wyboris. Gràcies, Peer.

  released 28 December 2012
  Album recorded live at Jamboree on August 31st 2011.
  Edition, Executive production & Management by Oriol Jubany (Produccions Jazzenviu) orioljubany@produccionsjazzenviu.com

  Includes unlimited streaming of Live at Jamboree via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ... more
  ships out within 15 days

    €9 EUR or more 

   

about

Earl Hones; Henri Woode

credits

from Live at Jamboree, track released December 21, 2012
Sergi Sirvent, piano solo

tags

license

all rights reserved

about

Sergi Sirvent Barcelona, Spain

contact / help

Contact Sergi Sirvent

Streaming and
Download help